تحولات لبنان و فلسطین

رئیس کمیسیون عمران و طرح‌ریزی شهری گفت: اگر می‌خواهیم مشکلات جامعه حل شود، تنها راهکار آن سرمایه‌گذاری‌ در سطح شهر است که ایجاد اشتغال کند. زمانی که سرمایه‌گذارها از شهر خارج شوند، نباید انتظار داشته باشیم که مشکل اشتغال حل شود.

سرمایه‌گذار از شهر خارج شود، نباید انتظار داشته باشیم مشکل اشتغال حل شود

به گزارش قدس آنلاین، محمدهادی مهدی‌نیا در خصوص مشوق‌های سرمایه‌گذاری درحوزه ساخت‌وساز، اظهار کرد: مهم‌ترین ویژگی این مصوبه این است که سرمایه‌گذاری‌ها در شهر هدایت می‌شود. این هدایت به دو صورت انجام می‌گیرد؛ یک موضوعات مورد نیاز شهروندان و دو مناطق.

وی افزود: در مناطق و موارد مورد نیاز مردم (تفریحی، اقامتی، سلامتی و...) سرمایه‌گذاری می‌شود. این کار از ساخت مجموعه‌هایی که در مناطق به آن‌ها نیازی نیست، جلوگیری می‌کند. با این کار از هدررفت سرمایه‌ها نیز جلوگیری می‌شود.  
این عضو شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه «این مصوبه همه شهر را در برمی‌گیرد و در هر جای شهر تاثیر خاص خود را دارد»، بیان کرد: باتوجه به بررسی‌های انجام شده و اطلاعات سیستم یک‌پارچه شهرداری، کمبود هر منطقه را مدنظر قرار دادیم که مشوق‌ها در آن‌جا پررنگ‌تر شود.
مهدی‌نیا ادامه داد: اگر سرمایه‌گذار در موارد مورد نیاز هر منطقه سرمایه‌گذاری کند، سرمایه او بازدهی بهتری خواهد داشت و پروژه او از توجیه اقتصادی بالاتری برخوردار خواهد بود.  
وی عنوان کرد: در جامعه شناخت درستی از تبعات مثبت سرمایه‌گذاری‌ها وجود ندارد و نوع نگاه به سرمایه‌گذاری‌ها متتاسب به نیاز جامعه نیست. گاهی همین دیدگاه باعث می‌شود، سرمایه‌گذار شهر را ترک کند. سرمایه‌گذاری که برای شهر ایجاد اشتغال می‌کند، ارزشمند است.
رئیس کمیسیون عمران و طرح‌ریزی شهری با بیان اینکه «در جامعه ما خیرین جایگاه خوبی پیدا کرده‌اند»، خاطرنشان کرد: افراد خیر مورد پشتیبانی مردم هستند اما در مورد سرمایه‌گذاران یک نوع نگاه منفی وجود دارد. با وجود سرمایه‌گذاری‌ها می‌توان خدمت، اشتغال و... برای شهروندان ایجاد کرد.
وی ادامه داد: اگر می‌خواهیم مشکلات جامعه حل شود، تنها راه‌کار آن سرمایه‌گذاری‌ در سطح شهر است که ایجاد اشتغال کند. زمانی که سرمایه‌گذارها از شهر خارج شوند، نباید انتظار داشته باشیم که مشکل اشتغال حل شود. به تبع نبود اشتغال ناهنجاری‌ها گسترش پیدا می‌کند.  
مهدی‌نیا بیان کرد: یکی از کارهای خوبی که در استان در حال شکل‌گیری است، رفتاری است که استاندار اتخاذ کرده است. او همه متولیان و دست‌اندرکاران شهر را در طرح‌های توسعه سهیم می‌کند. به عبارت دیگر مثلث اقتصادی حاکم است. در سرمایه‌گذاری‌ها، امام جمعه، دادستان، مسئولین شهری و... را دعوت می‌کند که سند پشتیبانی آن را امضا کنند. این رویکرد همه  را برای پشتیبانی از فعالیت‌ها با خود همراه می‌کند.
وی با بیان اینکه «این کار کارکرد خوبی در مجموعه شهر دارد»، اظهار کرد: ممکن است ما نتوانیم بسیاری از تصمیماتی که در بعضی از مراجع گرفته می‌شود را به خوبی تبیین کنیم. از طرفی نگاه منفی که به سرمایه‌گذاری از سمت جامعه وجود دارد، موجب می‌شود که تصمیماتی اتخاذ شود که به صلاح شهر نباشد.
مهدی‌نیا عنوان کرد: اگر ما تعاملات خود را زیاد کنیم و همه مجموعه مدیریت شهری، استانداری، ائمه جمعه و... در تصمیمات سهیم کنیم، می‌توانیم انتظار نتیجه بهتری از فعالیت‌ها داشته باشیم.  
رئیس کمیسیون عمران و طرح‌ریزی شهری با اشاره به اینکه «فردوسی سرمایه عظیم ملی است»، گفت: ما می‌توانیم از این سرمایه به نحو مطلوب استفاده کنیم. از فردوسی می‌توان برای آشنایی مردم و نسل جوان با شاهنامه، ادبیات و فرهنگ شاهنامه، زبان و ادبیات فارسی، ایجاد عرق نسبت به شهر و کشور خود و... استفاده کرد.
مهدی‌نیا ادامه داد: فردوسی و شاهنامه پتانسیلی دارد که ما برای جذب همه پارسی‌زبانان دنیا می‌توانیم از آن استفاده کنیم و توس را به مرکز زبان فارسی تبدیل کنیم. حضور گردشگران فرهنگی در این منطقه می‌تواند، عامل توسعه محدوده توس باشد.
وی اشاره کرد: شورای پنجم سعی کرده است که توجه ویژه‌ای به فردوسی داشته باشد. مقام معظم رهبری در بازدیدی که از مقبره فردوسی در سال ۱۳۷۵ داشتند، دستور دادند نگاه ویژه‌ای به فردوسی شود. متاسفانه این دستور بر زمین ماند و شورای پنجم سعی دارد، فردوسی را احیاء و فرصت ملی را بازآفرینی کند.  
این عضو شورای اسلامی شهر مشهد تاکید کرد: مشوق‌های سرمایه‌گذاری به‌خوبی می‌تواند، منطقه توس را در برمی‌گیرد. در منطقه توس سرمایه‌گذاران می‌توانند سرمایه‌های خود را بر اساس طرحی که تهیه و تصویب خواهد شد، سرمایه‌گذاری کنند که در این صورت  از مشوق‌ها بهره‌مند خواهد شد. سرمایه‌گذاران باتوجه به محرومیت منطقه توس می‌توانند از حداکثر مشوق‌ها استفاده کنند.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.